Stella review

Nederland fietsland, dit is de naam die vaak aan ons land gegeven wordt, en natuurlijk niet voor niets. We staan namelijk ook op nummer 1 van de wereld, we zijn dan ook echt het fietsland. Het aantal fietsen in Nederland wordt momenteel geschat op bijna 23 miljoen fietsen, en dan te bedenken dat er in Nederland 17 miljoen mensen wonen. Dus meer fietsen dan mensen in ons kleine kikkerlandje, en het is niet alleen dit aantal dat stijgt, ook het aantal kilometers dat wordt afgelegd, en dat heeft natuurlijk allemaal te maken met de toenemende populariteit van de e-bike.

 

Een e-bike is al lang niet meer een vervoersmiddel voor alleen senioren die een wat mindere conditie hebben, nee de e-bike is tegenwoordig hip en modern en wordt ook veel door Nederlanders van middelbare leeftijd gebruikt. Niet zo vreemd dus dat er in de afgelopen jaren steeds meer nieuwe e-bike specialisten bij zijn gekomen. Één van deze nieuwe fietsmerken is Stella, scherp geprijsde fietsen die rechtstreeks aan de consument worden geleverd. Nederland heeft Stella dan ook met open armen ontvangen, maar dit betekent natuurlijk niet dat er geen enkele minpunten over Stella te vinden zijn.

Wij van fietsenreviews.com zullen in dit artikel een review schrijven over het fietsmerk Stella, wij schrijven deze review op basis van door ons gevonden online informatie met betrekking tot Stella. We beginnen dan ook met het eerste gedeelte die bestaat uit persoonlijke reviews van klanten, het tweede gedeelte zullen we gebruiken om te laten zien waar je eventueel zelf een Stella review kunt schrijven.

Persoonlijke reviews klanten

 

 

Onze eerste gevonden review over Stella fietsen is dan ook een zeer positieve, de klant bezocht namelijk de winkel in Schiedam en werd daar op een uitstekende manier geholpen, waardoor hij vervolgens ook twee fietsen bij ze kocht. Over de fietsen zelf heeft hij niets geschreven, alleen dat ze op 5 december keurig op tijd bij hem geleverd werden.

 

Deze klant geeft aan dat er in het begin een aantal zaken mis gingen, maar dat ze nu superblij is want alles is op de juiste manier opgelost.

Wij vinden deze review een mooi voorbeeld van dat er eigenlijk altijd en overal iets mis kan gaan, bij welk bedrijf je ook iets koopt, maar dat het er uiteindelijk om gaat hoe het bedrijf hier mee omgaat. Zoals je hebt kunnen lezen heeft Stella er voor kunnen zorgen om het negatieve om te buigen naar positief, en dat is waarmee je klanten tevreden houdt.

 

Bovenstaande Stella review van Marcel is ook zeer positief, de fiets is nog niet eens bij hem afgeleverd en hij is nu al alleen maar positief over het bedrijf. Fijn om te lezen dat de medewerkers van Stella het volgens de reviews op internet altijd erg goed doen, staan voor de klanten klaar om vragen te beantwoorden en nemen hiervoor alle tijd.

 

 

Dat de medewerkers van Stella prima hun best doen kun je ook zien aan de volgende korte review die we online tegen kwamen.

 

Daniel Kruithof zegt zelfs dat Ella van de vestiging in Schiedam een ster is, en voor een onvergetelijke gastvrije ervaring zorgden. Nou die kun je in je zak steken Ella!

Wij van fietsenreview vinden het fijn om zaken echt uit te pluizen, dit betekent dat we dan ook niet uitgaan van slechts één enkele review om uiteindelijk een oordeel te vellen. We kunnen dan ook niet anders dan bevestigen dat de Stella medewerkers erg goed hun best doen en enorm klantvriendelijk en gastvrij zijn. We vonden namelijk zoveel positieve reviews met betrekking tot de medewerkers van Stella, dat we dan ook echt vinden dat ze een dikke pluim verdienen. We kunnen ons voorstellen dat er veel bedrijven jaloers zijn op deze waanzinnige medewerkers.

 

Wederom de winkel in Schiedam die het erg goed doet bij de klanten, dit keer was het de deskundige en enthousiaste manier waarop een medewerker genaamd Patrick, met zijn klanten omging en die er voor zorgde dat deze klant een Stella e-bike kocht.

We hebben hierboven voornamelijk positieve reviews gelezen van klanten die onlangs een Stella fiets hebben gekocht, zo is het ook mooi om te zien dat er mensen zijn die al langere periode gebruik maken van een Stella e-bike en die nog steeds tevreden zijn. Zelfs zo tevreden dat ze wederom gekozen hebben voor een e-bike van Stella.

 

Ruud Jordan is namelijk al tevreden Stella gebruiker sinds 2013, hij is voornamelijk te spreken over de service en kwaliteit die ze bij Stella bieden. Dit is dan ook precies de reden waarom hij nu weer voor een Stella fiets heeft gekozen.

 

 

 

Het was even zoeken maar ook een minder positieve review hebben we gevonden over Stella. Nadine de Reus heeft slechts 45 km gereden en nu is haar aandrijfmotor kapot. Zoals we al zeiden kun je als bedrijf niet altijd te maken hebben met positieve reviews, en fouten worden nou eenmaal overal gemaakt, en deze zijn er om op te kunnen lossen.

Met een oplossing komen ze ook, alleen is mevrouw het er niet mee eens dat ze zo lang moet wachten, en ook daar kunnen we ons wel iets bij voorstellen.

 

Zelfs wanneer je een gebruikte Stella elektrische fiets koopt kun je service verwachten. Hierboven zie je dat Wim Willem verteld over dat zijn vader in 2016 een gebruikte elektrische fiets kocht, en dat de fiets zonder problemen nadat hij deze al twee in bezit heeft, door Stella kosteloos wordt nagekeken en gerepareerd.

Waar kan ik zelf een Stella review schrijven?

Wanneer je zelf graag een review zou willen schrijven over je ervaring met Stella kun je dit online op verschillende manieren doen.

  • Je kunt een review schrijven op de website van Stella zelf.
  • Ook kun je een review schrijven op trustpilot.com

Gezien de bovenstaande reviews en alles wat we online konden vinden over Stella, kunnen wij niet anders dan concluderen dat zij 5 sterren verdienen!